Sivut

23. helmikuuta 2012

Peachy smooth face

Pikapostaus ihonhoidosta!

Mie olin muutama vuos sitten vielä aika laiska hoitamaan ihoani, käytin ihan perus meikinpuhdistusainetta ja perusrasvaa. Oon pyrkiny hoitamaan ihoa mahtdollisimman luonnollisesti, eli pyrin käyttämään mahdollisimman vähän kemikaaleja. En tiedä onko tää nyt mitenkään tutkitusti todistettu, mutta iteästäni ainakin tuntuu, että sillä tavalla iho pysyy paljon parempana.
Sanosin, että miun ihotyyppi on sekaiho. Kasvot rasvottuu jonkin verran, mutta pesun jälkeen, erityisesti talvella naamaa kiristää tosi paljon. Nenänpielessä on mustapäitä ja otsaan tulee joskus finnejä. Ne ei onneks näy ihan hirveästi. Tuntuu inhottavalta valittaa sillon tällöin muutamasta finnistä, kun muutama kaveri kärsii lievästä/pahasta aknesta, mutta toisaalta, ihmiset on tottuneet erilaisiin "kasvotilanteisiin."

Kasvojen kuorintaa suositellaan tehtävän muutaman kerran viikossa, mutta itse en oo vielä oppinu siihen. Sehän poistaisi kuollutta ja huonoa ihosolukkoa, jotta terve iho saisi hengittää. Hyvänä tää oma naama on siitä huolimatta pysyny :-D

Miun kasvojenpesurutiinit on hyvin simppelit. Aamuisin huuhtelen kasvoni pelkästään vedellä ja laitan Yves Rocherin camomilla-kasvovoidetta. Iltaisin pesen meikkini YR:n camomillapuhdistusgeelillä, silloin tällöin käytän kasvovettä ja lopuksi vielä camomilla-kasvovoidetta. Tässä on tuotteet joita pääsääntöisesti käytän :-)

Palaan vielä hieman noihin mustapäihin. Mustapääthän nyt ei tuolta nenänpielestä paista minnekään, mutta itseäni ne häiritsee aika paljon, kun naamaa töllistelee peilistä. Minkälaisia tuotteita käytätte mustapäiden poistamiseen/ehkäisyyn? Olen kuullut paljon hyvää Neutrogenan Visibly clear-tuotesarjasta, ja kotoa meiltä löytyykin alla olevassa kuvassa näkyvä tuote. Tätä testailen nyt vasta ensimmäistä kertaa, saa nähdä tuleeko tuloksia!

4 kommenttia:

  1. Oon käyttänyt aikoinani Neutrogenan tuotteita juuri mustapäihin. Mustapäät todella pienenivät/hävisivät (osa tietenkin jäi), mutta tekee tuloksia ainakin mulla. Oli kyllä vaan sen verran kovaa tavaraa, että iho kuivui ja kiristi jumalattomasti pesun jälkeen, että en halunnut käyttää enää.

    VastaaPoista
  2. Miten usein käytät tuota kosteuttavaa naamiota? Itselläni on tuosta sarjasta se kuorinta aine ja olen todennut hyväksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi!

      Kosteuttavaa naamiota on tullu käytettyä ehkä max. kerran kuukaudessa, mutta olis varmaan tämmösellä talvisäällä hyvä opetella käyttämään useammin :)

      Poista