Sivut

22. helmikuuta 2012

Looking like a human being

Tahkolla sai rauhassa näyttää ihan ihmisperseeltä, niin nyt oli vaihteeksi kiva meikata vähän ja laittaa normaalit ihmisten-ilmoilla-vaatteet päälle oloasun sijasta. Kävin tänään pikakäynnillä kaupungissa hakemassa enkun tenttijuttuja, kysymässä kuuntelun pisteet ja moikkaamassa kavereita. Illalla oli väääsyyyneeet palokuntaharkat, mutta kunnialla niistäkin selvittiin!

perus sykerönuttura, aina ei vaan hiukset jaksa asettua..
Oottek ikinä kokeillu tämmöstä powerhoopia? Tää on muutaman kilon painonen, sisäpuolelta nystyräinen hulahula-vanne, jonka tarkotuksena on vahvistaa keskivartalon lihaksia. Kymmenisen minuuttia päivässä riittää, tästä on tullu kyllä hyvä kaveri!
Saatiin palolaitoksen kautta tämmöset Icepeakin ulkoilupuvut, joissa on rinnassa logo, ja housuissa vakassinumero (jokaisen henkilökohtainen "palomiesnumero") Logo on miun suunnittelema!

4 kommenttia:

  1. mistä oot hommannu ton vanteen! Oot siis todennu hyväksi?? Haluisin itsekin tommose :)

    VastaaPoista
  2. Heii mieki tahon tommosen vanteen!

    VastaaPoista
  3. Tuo vanne on ihan huippu! Ihan huomaamatta hurahtaa aika tuota pyöritellessä :) kertoilehan jos alkaa näkyy tuloksia!

    VastaaPoista
  4. Enni, Noora ja Ano!

    Miun mielestä tuo meidän vanne on ihan Anttilasta tai vastaavasta, voin ottaa selvää asiasta, täytynee kysyä äidiltä, kun se hommasi sen :-D

    Eka pyörittelykerta on ihan kamala, kun koskee niin paljon. Seuraava päivä on aluksi vielä kamalampi, mutta eiköhän ne lanteet ala siihen turtua!

    Pitää seurata, josko tuloksia alkaa näkymään, pidän kyllä teidät tietosina!

    VastaaPoista