Sivut

21. helmikuuta 2012

Answers!

Reilu viiko sitten pistin pystyyn kysymyspostauksen, ja muutamat ihmiset olivatkin käyneet esittämässä monipuolisia kysymyksiä. Tässä niihin vastaukset!


Opiskelu ja elämä yleensä:
Mikä on haaveammattisi?/Minne menet jatko-opiskelemaan?
- Toisin kuin varmaan useimmilla, miun haaveammatit ei oo aihepiiriltään vaihdelleet kovinkaan paljoa. Joskus halusin kovasti eläinlääkäriksi, sillä koen jonkinlaista vetoa toisten auttamiseen. Tällä hetkellä olen harkinnut vakavasti ensihoitajan ammattia, ja aionkin mitä luultavimmin hakea ensisijaisesti Saimaan AMK:hon ensihoidon koulutusohjelmaan. :-)
 
Oletko hyvä kielissä?
- Oon! Mie oon meidän perheessä varmaankin se kielinero. Oon aina tykänny kielten opiskelusta, ja pärjännytkin siinä aina kiitettävällä tasolla. Enkun ja ruotsin lisäks oon opiskellu hitusen espanjaa. Det är jätte roligt att kunna tala många olika språk!

Miten taistelet stressiä vastaan yleisesti ja sitten itse panikointihetkellä?
- Mie oon kyllä tunnettu siitä, että stressaan aika paljon varsinkin koulujutuissa. Stressiä vastaan mie pyrin taistelemaan hyvillä yöunilla, asioiden aikatauluttamisella ja työtaakan keventämisellä. Yritän tehdä asioita pienissä paloissa, ettei esim kuus ruotsin esseetä jää tehtäväks just sinä iltana, kun seuraavana päivänä on palautus. Jos pää menee ihan kunnolla jumiin, lähden pitkälle lenkille. Se avaa ajatuksia hyvin! Ystävien kanssa jutellu on myös yks avainjuttu!

Miten paljon pohdit elämää suurempia kysymyksiä?
- Mie just yks päivä mietin itekseni, miten esim. tiskikonetta tyhjentäessä tai kahvia keittäessä alkaa aina miettimään kaikkia universumin ulkopuolelle ulottuvia kysymyksiä :-D (nimim. en ikinä muista monta lusikallista oon laittanu kahvinpuruja suodatinpussiin, kun mietin syntyni tarkoitusta). Tykkään miettiä pääasiassa omaa pienuutta, miten mie seison jonkun magmasta, kovasta kalliosta ja kiven eri lajeista koostuvan palleron päällä, josta 3/4 on vettä, ja kuinka mie sen pallon päällä seisoessani leijun kyseisen kappaleen mukana avaruudessa, lähes TÄYDELLISEN pimeyden ympäröimänä, jolle ei näy loppua.

Oletko enemmän aktiivinen toimintaihminen vai filosofinen pohdiskelija? 
- Menee melkein 50/50, mutta kyllä mie enemmän oon toiminnan ihminen. Veri vetäis kovasti aina teoreettisten opintojen parista sinne ihmisten elvyttämiseen ja neuloilla pistelyn pariin. Tykkään kyllä usein miettiä tekojeni seurauksia, en oo ihan kamala yllytyshullu loppupeleissä. :-)


Ulkonäkö:
Onko kukaan miespuolinen koskaan kommentoinut rintojasi?
 - :-D Kyllähän näiden puolesta on kommentteja kieltämättä tullut saatua. Ei aina niinkään positiivisia, mutta onneks osaan suhtautua asioihin huumorilla, ei paljoa muiden mielipiteet kiinnosta, omapahan on vartaloni, eikä muiden sen kanssa tarvitse elää!

Miten pitkä olet?
 - Oon keskiverto suomalaisnaisen pituinen, eli semmonen pitkänhuiskea 163cm pitkä hongankolistaja :-)

Onko sinulla paljon ulkonäköpaineita?
- Joskus aikasemmin mie jaksoin stressata aika paljon ulkonäöstäni, myös nykyisin sillon tällöin. Oon nyt oppinu, että omaa kehoaan rakastaa, kun sitä osaa hoitaa oikealla tavalla. Kehityin murrosiässä aika paljon muita tyttöjä etuajassa, ja senkin vuoksi sain joskus ulkonäköä koskevia kommentteja, jotka ei niinkään itsetuntoa rakentaneet kauheasti. Ajan ja muiden ihmisten avulla oon kuitenkin oppinu rakastamaan itseäni. Vaikka tiedostan olevani hitusen "massavampi" kuin tyttökaverini, en silti koe hirveitä paineita, sillä jokainen on kaunis sellaisenaan :-)


Sosiaalinen elämä:
 Mikä oot penkkareissa ja mitä penkkariasuja sun kavereilla on? :)
- Miulla oli penkkarit viime viikolla, ja olin Kleopatra! Kuvia penkkareista löytyy tästä postauksesta, siellä on kuvia niin miun kun muutamien kavereidenkin asuista :-) Miun hyvät poikakaverit oli kaikki pukeutunu morphsuitteihin, eli semmosiin second skin-asuihin, jotka näytti ihan joltain 80-luvun kokovartalohiihtopuvuilta, haha! Kavereita oli palomiehistä vauvoihin, nunniin ja inttityttöihin!

Käytkö usein bilettämässä? Juotko ylipäätään paljon?
- Miusta tuntuu että oon ihan vanha ja tylsä, kun useimmat miun ikäset tytöt juoksee innoissaan baarissa ja ryyppäämässä joka viikonloppu ja itseäni se ei niinkään kiinnosta :-D Miusta baarissa käyminen ja alkoholin nauttiminen on mukavaa silloin tällöin. Baareissa käyn ehkä kerran kuukaudessa, ja joskus ihan selvinpäinkin. Alkoholi ja baarit maistuu harvakseltaan, sillon siihen ei mee maku. Olin yläasteella aika alkoholivastainen, koska tuntu että monilta mopo karkas käsistä joka kerta, ja aina kouluun mennessä sai kuulla "tosi hauskoista" viikonlopuista, kun kaverit heräs naapurin mummon kuistilta ja ties mistä. Täysikäsenä tuo alkoholi ei oo niin ihmeellinen asia, kun sitä saa hankittua ihan ite. :-)


Oletko tupakoinut tai maistanut tms.?
- En ole tupakoinut, enkä tule aloittamaankaan tupakointia. Maistanut oon kyllä, eikä se tupakka kyllä mikään makuhermoja järisyttävä kokemus ole!

Asutko vielä vanhempiesi kanssa? Miksi, miksi et?
- Asun vielä vanhempieni kanssa, sillä käyn vielä lukiota ja koulu löytyy alle 10km päästä. Äiti ja iskä on sanonu, että saan asua kotona ihan niin kauan kuin vaan tarvis on, ja siinä on järkeä. Tietysti jos haluan toiselle paikkakunnalle asumaan, tulee muutto pakolliseksi. En ole missään töissä, enkä saa Kelalta minkäänlaista tukea, joten on paljon fiksumpaa asua kotona ja lähteä rakentamaan omaa elämää, kun siihen on puitteet!

Seurusteletko vielä?
- En seurustele enää.

Vietätkö aikaa tasapuolisesti molempien mummojesi kanssa?
 - Tähän en valitettavasti halua vastata kovin pitkästi, mutta vietän enemmän aikaa äitini äidin, kuin isäni äidin kanssa.

Kiitos kaikista kysymyksistä! Kysymyksiä saa tottakai esittää ilman erillisiä kysymyspostauksia, ja tarkentavia kysymyksiä saa esittää jos tuntuu, että johonkin kysymykseen ette saaneet haluamaanne vastausta :-)


pics: www.weheartit.com

2 kommenttia:

  1. miks te erositte? :o olitte niii sulonen pari :) Jokos on uutta matoa koukussa? kuka tuo palomies aikasemmissa kuvissasi mahtaa olla? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, mie en halua täällä blogin puolella kommentoida miun yksitysielämää sen kummemmin. Palomies aikaisemmissa kuvissa on koulukaveri. :)

      Poista