Sivut

21. helmikuuta 2012

Snowboarding and hot mess

Huh mikä VÄSYMYS! Tulin tänään nelipäiviäiseltä Tahkon reissulta kotia, ja olo on kyllä sen mukainen! Vuokrattiin siis 25 hengen porukalla mökki Tahkolta, ja vietettiin siellä lauantain ja tiistain välinen aika. Lasketeltiin, nautittiin hitusen alkomahoolia ja toisiemme hyvää seuraa. Harmittaa niiden puolesta, jotka joko ennen reissua tai sen aikana/jälkeen sairastuivat. Meillä tais olla noin kuutisen henkilöä kuumeessa, köhässä tai muuten vaan tööt-olotilassa. Mutta hauskaa oli!

Ainut miinuspuoli, että miun selkä teki tenän. Se on nyt noin kolme viikkoa ollut kipeä - alaselkään pistää oikealle puolelle, kun korjailen asentoa tai koukistan selkääni. Pitäis varmaan käydä lekurilla tai koulun terveydenhoitajalla näytillä, jos ne vaikka osais kertoa, mikä minnuu vaivaa ja mikä tähän auttaa. Laskettelu ja satunnaiset perseelleen lentämiset eivät taineet tehdä ainakaan hyvää..

Matkaan!
Matkan varrella, mutta kohta..
..perillä!
Meidän huoneet oli kyllä tosi hyvät! Mökki oli siis aika iso, kaksikerroksinen, ja siellä oli nukkumahuoneita molemmissa kerroksissa. Alakerrassa oli kaikki kolmen hengen huoneet, ja ylhäällä kahden hengen huoneita. Mie jaoin alakerrasta huoneen Lauran ja Lindan kanssa, best roomies ever!
Pojat varautu nesteytyksen osilta ihan kunnolla..
"Vastauksemme on TAATELI!"
Sunnuntaipäivä meni kokonaan lasketellessa. Tahkovuoreen rinteet herätti taas miun pienen laskettelijan henkiin. Olin aluks ihan paniikissa, kun laskin laudalla, ja ylipäätänsä laskettelin ekaa kertaa kolmeen vuoteen. Jouduin yksin hissiin, jossa pelkäsin koko ajan kaatuvani. Ylhäällä meni hetki miettiessä, että mites tätä pökkylää käännellään, kun molemmat jalat on sidottu kiinni, mutta yllättävän hyvin se lähti sujumaan! Eikä pienet kaatuilut haitanneet menoa yhtään!
Oon vieläkin ihan täynnä tästä annoksesta. Tilasin rinneravintolasta isot ranskalaiset, ja ne kyllä oikeesti oli isot. Onneks nälkäset miehet rienti apuun!
Oltiin fiksuja muksuja, ja kerättiin porukalla ruokarahat, ja kokkailtiin yhdessä murkinaa neljän päivän ajan. Vikana päivänä huomattiin, että rahaa oli jääny aika reilusti yli, joten ostettiin ihan älyttömästi sipsiä, noin 10 litraa jäätelöä ja tehtiin 2,4l pannaritaikinaa ja herkuteltiin niillä. Voin kertoo, ettei tarvinnu ainakaan nälkää nähdä koko reissun aikana!

Kysymyspostaukseen ei tullut kun muutama kysymys, ja yritän vastailla niihin joko tänään tai huomenna :-)

Anteeksi kamalasti, että nää viime postaukset on ollu isoja kuvaläjäyksiä pitkiltä aikaväleiltä, mutta nyt on ollu aika kiire viikko kaiken maailman penkkarijuttujen yms kiireiden kanssa. Eikä nää asutkaan oo ollu mitenkään esittelyn arvosia :-D Mutta eiköhän se rytmi tästä muutu, koittakaa roikkua mukana, puspus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti