Sivut

26. helmikuuta 2012

Sundaysöndagsunnuntaidomingo

Miulla on ollu kiva viikonloppu! Pelasin pitkästä aikaa lautapelejä, vedin irtokarkkiöverit, josta syntyi päätös ryhtyä karkkilakkoon yhessä Railan kanssa. Käytiin autoajelulla poikien kanssa, ja koin tähän mennessä elämäni hirveimmät lintat. En oo varmaan koskaan kirkunu niin naisellisesti?

Tänään on ollu hyvinkin perustylsä sunnuntai, kuitenkin reipas sellainen! Käytiin Railan kanssa tunni lenkillä, Tony kävi ilahduttamassa kukilla, toi penkkarikuvia, syötiin pannaria, tein matikantehtäviä. Alan olla jo ihan kevätfiiliksissä. Pakkaset on pysyny tosi leutoina, aurinko on paistanu ja muutenkin on ollut hyvä yleisvireys, kun oon nukkunu tällä viikolla tosi hyvin, joka yö semmosia 7-9h unia. Tästä on hyvä lähtee uuteen viikkoon, varsinkin vittuuntumaan huomiseen matikantettiin, johon saatiin 28 tehtävän monistenippu. Kivaa?
Mie rupesin haaveilemaan hiusmallin muuttamisesta. Tekis hirveesti mieli kerrostaa, alkaa nimittäin tää tasapitkä malli vähän kyllästyttämään. Ilonaihetta antaa kuitenkin se, että etuhiukset on kasvanu jo ylähuuleen saakka. Jos kuitenkin odottelen lukuloman ohi. Tai sitten en, hihhi :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti