Sivut

30. maaliskuuta 2012

RATS in the cradle and a silverspoon

Viikon radiolöytö: Fun - We are young


Viikonloppu alotettu rauhallisissa merkeissä! Aurinko on paistanu ja elämä tuntuu semikivalta. Kävin pitkästä aikaa moikkaamassa vanhempaa kummityttöäni Alisaa ja tämän äitiä, serkkuani. Pikkuperhe hommasi itselleen alkuvuodesta kaksi rottaa, ja oon ihan päästä varpaisiin rakastunu niihin. Seurallisempaa jyrsijää saa kyllä etsiä! Toinen rotista on albiino, Masa. Se ei oo ihan niin seurallinen kun sen kaveri, ruskea rotta nimeltänsä Rontti. Rontti tuhisi hirmu pitkään miun niskassa ja kiipeili tuonne nutturan sekaan jossain vaiheessa. Se nuuhki innokkaasti ja haisteli, että mikäs muija tää nyt on. Aattelin, että kun muutan omilleni ja kun miulla on tarpeeks rahaa koossa, ostan itelleni muutaman rotan kämppäkaveriksi. :-)

Tässä muutamat Sonjan nappaamat kuvat miusta ja Rontista. Ps. tsekatkaa noi huulet. Nimitin ne "voi ku söpö elukka"-huuliks. :-D Mokomatki hoivahuulet.


Kannattaa ilmeisesti käydä miun kanssa samantyylisesti pukeutuvan serkun luona, ku tällä kertaa sain matkaani Crockersin farkut ja Vero Modan kevättakin ihan pilkkahintaan. Niistä toivottavasti huomenna kuvia tänne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti