Sivut

21. huhtikuuta 2012

Customize your Converse

Mie rakastan tennareita. Ne ei välttämättä oo maailman ergonomisimmat kengät jalalle, mutta sitäkin rennommat löntystelyvälineet. Mie oon jo monta vuotta tallustellu Cheap Mondayn kirppareilta ostetuilla khakin värisillä tennareilla., ja nyt ois kyllä aika ostaa uudet.
Oon vähän painiskellu laadun ja halppiksen välillä; panostaisko rahallisesti ja ostais Converset, vai tyytyiskö ihan markettitennareihin? Converseissä ei niinkään houkuttele se merkki, vaan se että miun mielestä ne on paljon sirommat, kun ne tennarit, joita marketeissa myydään. Markettitennareissa se kärki on jotenkin liian iso ja leveä. Conversejen kestosta en tiedä, kun en ole koskaan käyttänyt, mutta Raila on käyttänyt omiaan varmaann yläasteelta saakka, ja neiti on kuitenkin nyt jo lukion kolmosella.

Conversen sivuilla on aina ilo käydä tsiigailemassa. Ja vähän leikkimässä. Sivuilla on mahdollista tehdä ihan omannäköiset Converset, ja ne saa tilattua, jos haluaa hintaan $80,00.Tällaiset mie tilaisin, jos saisin:

Ehdat festarikengät, näillä kelpais tallustella Provinssissa!

Söpöt ja tyttömäiset.

Miulla oli kerran violetit slim-malliset markettitennarit, joissa oli musta pohja. Ne oli IHANAT!


Onko teillä kokemuksia Converseista? Jos olette ostaneet, kannattaiko satsata ja oletteko olleet tyytyväisiä?

4 kommenttia:

  1. Hassua, just ite tänä aamuna painiskelin tän saman asian kanssa! :D Haluisin niin kovasti valkoiset converset!! Mutta mietityttää just tuo hinta. AIka suolanen on kuitenki. Varsinki valkosista, kun ei ne kuitenkaa pysy puhtaana ja näkyy heti kaikki liat jne. Mutta ehkä tollaset vielä kenkähyllyyn jotakin kautta matkustaa. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie kovasti tahtoisin mustat tai siniset, niitä värejäkin kun on tuhat ja yksi, niin on hankala päättää :D Hinta on kyllä tosiaan aikamoinen, varsinki ku on tottunu ostamaan niitä max. 20€:n tennareita ties kuinka pitkään. Ehkä myö molemmat päästään johonkin lopputulokseen! Mie varmaan sitten, kun ylppärilahjat on ynnätty.. :D

      Poista
  2. Omistan kahdet aidot converset ja oon kyllä ollu tosi tyytyväinen vaikka hinta onkin mikä on! Ovat olleet tosi kestävät ja pari vuotta vanhatkin on melkein kuin uudet paria tahraa lukuunottamatta :) ja netistä kyllä saa mun mielestä halvemmallaki converseja johonki neljänkympin hintaan jos e-baystä tms tilaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho kuulostaa hyvältä :-) Halpatennarit tuntuu menevän aina kesässä rikki!

      Poista