Sivut

21. huhtikuuta 2012

Looking like a woman for a while

Heissan kaikki!

Vihdoin ja viimein ansaittu viikonloppu! Eilen olin aamulla töissä ja iltapäivällä menin hoitamaan yhtä toista työjuttua. Illaksi en keksinyt mitään hirmuisen eksklusiivista tekemistä, joten menin käymään Kontiolahdella nuorisotalolla. Paistettiin pannaria, pelattiin Guitar Heroa ja käytiin pilistelemässä miun kauppakassilla kylillä. :-D Kuinka juntilta se kuulostaakaan..Mukavaa viettää tämmösiä rauhallisia iltoja kotosalla/lähiympäristössä.

Ja tiiättekö, sen jälkeen kun oot ollu lähes koko viikon töissä puoliks miehen näkönen, etkä oo pahemmin poistunu ihmisten ilmoille muuta kuin harrastusten pariin, on ihana laittautua! Miten ihanaa se meikkaaminen ja hiustenlaitto onkaan vähään aikaan. Toisaalta hyvä, että viikolla ei ole tullut pahemmin meikattua, niin ihokin saa levätä hiukan :-) Nyt koeajolle pääsi uusi pitsinapapaita, jota en kyllä ilman aluspaitaa tule käyttämään, ellen sitten saa kesäksi treenattua itselleni esiteltävää pyykkilautaa (which sounds quite impossible). Kiharsin myös hiukseni ja meikkasin. Ihanaa olla nainen!



Tässä saatte myös ensimmäisen kokoasukuvan, jota ei oo otettu peilin kautta! Se kamerajalusta ois edelleen kiva, oi palkkarahat tulkaa jo??
pitsipaita, valkoinen pitkähihainen pusero ja farkut H&M

Ensi viikko on kiva viikko, lähden nimittäin käymään Helsingissä ja majoitun tätini luokse. Ihanaa päästä kunnolla käymään Helsingissä pitkästä aikaa! Viimeksi olen käynyt siellä 2. luokan risteilyn aikaan, ja ihan vain piipahtamassa, kun odottelimme laivan lähtöä. Olen siellä varmaankin sunnuntaihin asti, hyvällä tuurilla maanantaihin jos työnantaja lupaa vapaata. Suunnitelmissa olis nähdä Provinssituttuja, käydä shoppailemassa kevyesti ja erityisen mukavaa olisi käydä muutamilla kirppareilla, kenties muutamilla kirppareilla. Syyslomalla 2010 ollessani Helsingissä halusin kiertää museoita ja kävellä hiukan ympäriinsä, sillä keskustan alue on omalta osaltani aika nähty. Nyt haluaisin käydä ajamassa raitiovaunulla, sillä en oo KOSKAAN ollu sellaisessa! Voi se kyllä olla taas omanlaisensa hupiloma, kun landepaukku lähtee maalta "isolle kirkolle". :-D
Innolla odottaen, ihanaa nähdä myös tätiä ja tämän perhettä!

PS. lauantaikevennys - miun blogia on haettu 4. eniten hakusanalla "piereskellä". En ymmärrä yhteyttä. :-D

2 kommenttia: