Sivut

22. toukokuuta 2012

Me is sad, very sad

Haistattelusormi teki tepposet. Oli ikävä yllätys huomata autossa istuessa, mistä inhottava napsahduksen ääni oli peräisin. Miun työllä, vaivalla ja verisillä kyyneleillä kasvatettu kaunis kynsirivistö sai nytten vähän takapakkia. Mie vielä oon yrittäny huolellisesti varjella näitä, että saisin juhliin sitten siistit kynnet! Tarkoituksena oli ottaa pelkkä geelaus oman kynnen päälle, mutta ei se nyt taida onnistua, ellei tuo keskisormen kynsi tee jotain ihme spurttia.



Arrrgh ärsyttää! On kyllä elämäni ensimmäinen kerta, kun tuli semmonen "Siis iik voih eih kynsi katkes vedän ranteet auki"-olo :-D Ehkä tästä vielä noustaan!

Postauksen tärkeysaste oli kyllä täysi 10?

6 kommenttia:

  1. Know the feeling mate! Miulla etusormen kynsi lohkes ja muut kynnet on sitä noin puol senttiä pidemmät.. Vitjan ärsyttävää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rasittaa kyllä jokasta aivonystyrää ku muut kynnet on niin pitkiä! :-D

      Poista
  2. Voi eii :/ No mut jos koetat olla kuluttamatta sitä kynttä nytten, niin kyllä se kasvaa tuosta ainaki vähän vielä ennen juhlia. :)Itselläni oli muutama vuosi sitten kynnet AINA lyhyet (johtuen puremisesta, huonotapa)sitten jotenkin sain lopetettua kynsien puremisen ja olen huomannut, että kynnet kasvavatkin suhkot nopeasti, vaikken mitään aineita käytäkään. Mutta eräs kaverini syö jotain ns. pillereitä, jotka kasvattaa kynsiä..luulisin, että niissä on kalsiumia. Ja eräs kaverini sanoi, että kynnen raaputtaminen saa verenkierron vilkastumaan ja kynsi kasvaa nopeammin.. tiedä noita :D en ole itse ikinä kokeillut ja viimeinen kuulostaa itsestäni aika huvittavalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, pitää rueta hinkkaamaan tuota kynnenpäällistä neuroottisesti joka päivä, on se kumma jos ei ala kasvamaan! :-D Eiköhän se kasva vähän, pitäis noita muitakin kynsiä vähän lyhentää, koska nää alkaa olla miun makuun jo vähän liian pitkät. :-)

      Poista
  3. Nyt uutta postausta, kun käy täällä vilkaisemassa onko uutta postausta ja näkee tämän kuvan heti ekana niin tulee ihan kylmät väreet omien pitkien kynsien puolesta :-D !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haham syvimmät pahoitteluni, oon tällä hetkellä Turussa ja ei oo ollu oikein aikaa postailla :-(

      Poista