Sivut

29. toukokuuta 2012

Åbo

Nyt on ollu sen verran kiva viikonloppu ja hauskaa poppipeltoreiden (kuulosuojaimet sisäänrakennettun radion kanssa) kanssa töissä, että aloin kasaamaan vuoden 2012 soittolistaa Spotifyhin. Sinne alan koota kaikkia töissä eniten radiosta kuunneltuja minnuu miellyttäviä biisejä, sekä semmosia, jotka on liittyy tän vuoden muistoihin :-)

Mutta asiaan! Mie kotiuduin sunnuntaina myöhäisillan aikana Turusta kotiin! Käytiin Nuori kulttuuri-säätiön kolmen vuoden välein järjestämässä Musiikkitapahtumassa, joka kantoi työnimeä SOUNDS 2012 tänä vuonna. Tämä oli siis valtakunnallinen tapahtuma, aluekarsinnathan oli helmikuussa Varkaudessa. Tapahtuman ideana on tarjota nuorille "epäammattimuusikoille" mahdollisuus näyttää taitonsa ja saada palautetta omasta esiintymisestään. Ryhmiä oli ihan laidasta laitaan - oli kanteletriioa, meidän steelpannuporukka ja Sibeliuslukion koulukuoroa. Musiikkityylejäkin oli popista ja rockista kansanmusiikkiin saakka! Pokatiin meidän "pönttöorkesterin" kanssa jopa 1000€ arvoinen stipendi :-) Näitä ryhmiä ei ollut ihan liiaksi asti!

Kuvia viikonlopusta olkaaten hyvä! Bussimatka kesti suuntaansa 8h taukojen kanssa. Aikaa tapettiin korttitemppuja ihmetellessä, pinkeillä korteilla paskahousua lätkiessä ja nukkuessa.



Lähdettiin ajamaan Joensuusta Turkuun klo 8 aikaan. Perillä oltiin klo 16 hujakoissa. Kun saatiin tavaramme hotellille ja vedettyä henkeä pieni hetki, lähettiin käymään kaupungilla. Lauantaina meillä oli SOUNDS 2012 katselmus heti aamusta. Katselmus oli Sokos Hotel Caribiassa. Tulikokeen jälkeen kierreltiin kaupungilla shoppailemassa.

Lauantaina meillä oli vielä yksi konsertti Turun pääkirjaston pihalla. Siellä oli meidän lisäksi myös muita esiintyjiä, kuten Kansa Hölömöt, siis aivan loistavaa. Ne veti ennen meitä Michel Telón Ai Se Eu Te Pegon, ihan tajunnanräjäyttävää! :-D Kirjastokeikka oli kyllä paras asia koko reissussa. Ihmiset tuli ihan fiiliksissä kuuntelemaan meitä. Oli mukava nähdä niitä hymyjä :-)

Lauantai-iltana oli konsertti kaikille tapahtuman osallistujille. Konsertissa esiintyi paikallinen bändi 5th of April (kannattaa kuunnella!) ja Reckless Love. RL oli ihan tajuttoman kivaa katsottavaa livenä, oltiin Saaran kanssa siellä lavan tuntumassa jorailemassa ja huutamassa kurkkumme käheäksi :-D Olli Hermann on kyllä aika diiva. En kovinkaan paljoa syty tommosille 80-luvun rokkarityypeille, mutta on siinä miehessä kyllä aikalailla tuota karismaa. JA NE KÄDET. Käytiin Saaran kanssa ihan kuumina haha!
Koska tää reissu oli miun ja Saaran viimenen steelpannujen kanssa, saatiin lupa lähteä vielä illasta kartsalle. Oli ihan huippuhauskaa, saatiin uusia kavereita!

Sunnuntai olikin jo lähtöpäivä. Aamupalan jälkeen käytiin pienellä sight seeingillä Turun linnassa ja Ruissalossa. Harmi ettei päästy linnaan sisälle, sillä sunnuntaille sattui juuri pyhäpäivä. Ulkopuoli tuli kierrettyä, joskus pitää kyllä käydä sisällä asti, kun sinne päin Suomea eksyy!

Tajusin just, että ne kuukauden takaiset Helsingin ostokset jäi esittelemättä. Ne on kuitenkin vilahdelleet aikasemmissa postauksissa, joten nuo Turun ostokset voisin esitellä jahka ehdin. Yo-juhlat on tulossa tällä viikolla, ja teen töissä pitkää päivää, joten saatte odottaa niitä kenties hetkisen, mutta odotus palkitaan. :-)
ps. Oon ihan supersurullinen tälle viikolle luvatusta säästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti