Sivut

21. toukokuuta 2012

Relaxing

Huippu viikonloppu takana!

Lähdettiin lauantai-aamuna aikaisin ajamaan kohti Mikkeliä. Vapaapalokuntaharrastuksen ohessa tulee niinkin hieno jokakesäinen kokemus, kuin palokuntanuorten kesäleiri, ja meillä oli leirin kurssikouluttajien kanssa tapaaminen Mikkelin kamaralla. Myö käytiin tutustumassa leiripaikkaan, joka tulee olemaan Mikkelin Mikael-koulun ympäristössä, tutustuttiin toisiimme ja suunniteltiin hiukan kurssien sisältöä. Mie oon toinen Alkukurssi 1:en ja 2:en kouluttajista! Tuleva työnimeä Norppa -12 kantava leiri tulee olemaan miun toinen leiri kouluttajan roolissa. :-)

Tottakai "vakavan" osuuden jälkeen seurasi rennompaa tekemistä. Päivä jatkui MM-kisastudion, ruuan teon, kuulumisten vaihtamisen ja saunomisen merkeissä. Talviturkkikin tuli heitettyä! Oli ihana nähdä pitkästä aikaa tuttuja. En oo pitkään aikaan nauranu noin paljon, ja suurkiitos siitä kuuluu seuralle!

Kuvasaldo on aika niukka, mutta meidän yöpymispaikasta, Koivuniemen Rouva-huvilasta saatte muutamia kuvia. Oisin voinu vaikka jäädä asumaan sinne! Värimaailma oli ihan suoraan miun unelmien kodista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti