Sivut

21. toukokuuta 2012

Time for hairdressers'

Nyt on vihdoin ja viimein se aika, kun saan väriä tähän kauhtuneen näköiseen moppiin, joita hiuksiksi kutsutaan. Latvoissa väri on kirkas, mutta mitä pidemmäksi juureen mennään, sitä haalistuneempi väri on, ja tyvikasvuakin on jo useampi sentti. Lisäksi kotona värjäämisen johdosta joitakin osioita niskasta on jäänyt useampaan kertaan ilmeisesti värjäämättä, joten siellä tyvikasvua on vielä enemmän.

Alunperin suunnitelmassa oli, että miun isosisko värjäis miun hiukset, mutta tässä on ollu hitusen ongelmia aikataulujen kanssa, joten turvauduin kampaajaan. Annan hiukseni Pohjois-Karjalan ammattiopiston Kampaamo Oppitukan käsittelyyn! Operaationa on monivärjäys - hiukset värjätään kuparin värisiksi ja sekaan tulee vaaleita raitoja. Hinnaksi tuli vaivaiset ~45€, eli ei juurikaan mitään! Varsinaisella kampaajalla samasta operaatiosta saisin pulittaa lähemmäs sata euroa. Ihanaa pitkästä aikaa päästä jonkun toisen käsittelyyn. Saa vain istua ja nauttia olostaan :-)

Nappasin puhelimeeni netistä muutamia kuvia siitä väristä, jonka haluaisin pohjaväriksi. Esimerkeiksi käyvät loistavasti Mad men-sarjasta tuttu Christina Hendricks, Täydelliset naiset-sarjan Marcia Cross sekä malli Lily Cole. Miun mielessä oleva pohjaväri on lähinnä kuvaa 1. Sekaan haluaisin kuvien 2. ja 3. mukaisia raitoja, ja kenties ihan blondeja raitoja. Jotenkin tuntuu, että koko-oranssit hiukset näyttävät vähän värikypärämäisiltä. Olisin kiitollinen, jos hiuksiin saataisiin tietynlaista soljuvuutta ja eloisuutta. Kesällä en aio värjätä hiuksiani kokonaan, suunnitelmissa oli iskeä sekaan vain raitoja, jotta tyvikasvu ei ihan pomppaa esiin.

1.
2.
3.
Yritän saada tänne blogin puolelle uudesta tukasta kuvaa jo tänään, jännityksellä odotan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti