Sivut

31. heinäkuuta 2012

Any ideas dear friends?

Miusta tuntuu että nyt poljetaan vähän paikallaan. Ois kivaa keksiä jotain eksklusiivisen hienoa, josta mie teille täällä kertoisin/jota mie kuvin näyttäisin. Mutta. Miun ideapankki on ihan tyhjä! Eräs lukija toivoi sellaista postausta, jossa miun ystävät kirjottais miusta, ja se on tällä hetkellä työn alla.

Mutta nyt on teidän muidenkin vuoro. Kaipaan tosiaan nyt TEIDÄN LUKIJOIDEN inspiraatiota, sillä miusta on niin ihanaa kirjottaa tänne omaksi ja teidän iloksenne, mutta miulla vain ei ajatuslamppu ole syttynyt vähään aikaan! Nyt saa heittää mitä mielenkiintoisempia postausehdotuksia ja -toiveita!

Mitä postauksia tulevaisuus tuo tullessaan?
- asuntoesittely
- IKEA postaus (hopefully)/sisustuspostaus
- ensimmäiset hetke Lappeenrannassa

6 kommenttia:

  1. Harrastus video postaus ois kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä asioita haluisit kuulla/nähdä semmosessa videossa? :)

      Poista
    2. Vaikka tuosta palokunta toiminnasta. Kuulostaa nimittäin jänälle harrastukselle. Just vaikka: minkä laista sen on, minkä lainen asema, varusteet teillä/sinulla on ?

      Poista
    3. Kiitos! Pistän tämän työn alle :)

      Poista
  2. Ihanaa ku oot Marika niin innostunu postailemaan, et uskokkaan miten kiva on aina huomata et oot kirjottanu tänne taas uuden postauksen. :) Ehdotuksia miulla ei ikävä kyllä tuu mieleen, mutta ainaki nuo yllä mainitsemas postaukses vaikuttaa hyvältä! :) - Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ihanaa että ihmiset jaksaa kommentoida iloisia asioita :-) Jos tulee ehdotuksia mieleen myöhemmin, niin let me know!

      Poista