Sivut

20. syyskuuta 2012

Hey you

Oon niin ihmeissäni siitä, että miun elämässä ei oo tapahtunu hetkeen mitään oikeesti kertomisen arvoista :-D

Ainut asia on se, että miun lihakset on maanantaisen kahvakuulatunnin jäljiltä niin jumissa, että heräilin keskellä yötä siihen, kun yritin kääntyä selältä mahalleni. Tuntuu että kaikki lihakset meinaa räjähtää! Kaikista  pahinta on vaatteiden pukeminen/riisuminen ja jalkojen koukistaminen, jos esimerkiksi yrittää kurottaa lattialta jotain tavaroita.

Miulla on vaatekriisi. Oon välillä heränny siihen, kuinka pliisua miun pukeutuminen on. Joo, miulla kyllä on kaappi täynnä vaatteita, mutta niistä suurin osa on tavallisia, tylsiä ja liian turvallisia. Miulla on ollu todellista hakemista tää pukeutuminen ja semmosen "oman tyylin" löytäminen. Eräs viisas miespuolinen henkilö sanoi miulle, että vaatteiden pitäis korostaa ihmisen persoonaa, ikään kuin buustata sitä hieman. En mie oo omasta mielestäni tylsä. Miun pitäis löytää pukeutumiseeni jotain särmää. Mie päätin, että vastaisuudessa ostan vaatteita, joissa on joku juju, ja jotka korostais miun kuplivaa olemusta.

Mie en oo ikinä ollu mikään tyylisuuntien seuraaja, vaan pukeudun sellaisiin vaatteisiin jotka näyttää hyvältä, istuu hyvin ja tuntuu miusta mukavilta päällä. En tosiaankaan vois kuvitella pukevani päälleni mitään mintunvihreetä vekkihametta tai paljetteja pursuavaa toppia. Ne ei vaan oo miun tyylisiä! Oon iloinen siitä, että oon vihdoin ja viimein löytäni pukeutumiseeni tyttömäisen otteen, kun aikaisemmin piilotin itseni löysiin säkkeihin, huppareihin ja jopa vähän poikamaisiin vaatteisiin. (ps. huppareista en luovu kyllä kirveelläkään!) Nyt pitäis uskaltautua kokeilemaan printtejä, kuvioita, erilaisia leikkauksia, koristekirjailuja yms., sillä kaikki pienet jujut tuo pukeutumiseen heti pientä vivahdetta.

Usein vaatteiden ostossa tulee myös rahatilanne vastaan. Voin kertoa, että näillä tuilla ei pahemmin shoppailla. Toisaalta se on sääli, sillä joskus vaatekauppaan joutuu jättämään todellisia helmiä sen vuoksi, että ko. vaatekappale on kallis omalle pussille. Tämmötteisiä mie nyt ostasin, jos oisin semi-rikas!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti