Sivut

13. syyskuuta 2012

Se on karu totuus


Huolimatta siitä, että neitiopiskelija Marikan piti eilen rueta nukkumaan aikaisin lähti hän rakkaiden luokkakavereidensa kanssa istumaan yksille paikalliseen pubiin ja siitä Viihdemaailma Ilonaan kuuntelemaan Raappanan keikkaa. Onneks lähdin, oli ihan hiton hauskaa! Keikalla oli tosi letkee meininki, ja olin ihan messissä koko keikan, vaikka suurin osa biiseista oli miulle ennestään tuntemattomia. Nukkumassa olin vasta kolmelta, mutta onneks koulu alkaa tänään vasta 13.15, ja ensimmäinen tunti on käytännön harjotuksia!
Olis miulla ollu teille muutama kuva itestäni sieltä Ilonasta, mutta naama näyttää niin viimesen päälle virkeältä, että taidan suosiolla jättää kuvat kameraan :-D



PS SAAN VIHDOIN JA VIIMEIN SEN UUDEN KAMERAN OSTETTUA WOHOO! Miulla kävi kyllä taas hyvä tuuri. Katsoin tori.fi-sivustolta Canon Powershot G-12 kameraa, joka oli myynnissä hintaan 350€. Ilmoitus oli kuitenkin kerennyt hävitä, kun vielä emmin ostoa. Eilen kävin masennuksissani katsomassa, josko vastaavaa kameraa olisi myynnissä jollain toisella henkilöllä, ja kas kummaa; Canon Powershot G12 kamera hintaan 250€. Soitin heti myyjälle, ja saan lunastaa kameran ensi viikolla. Oon niin ilonen!
kuva: Googlen kuvahaku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti