Sivut

5. lokakuuta 2012

Everyday pampering

Mie en oo muistaakseni koskaan esitelly miun päivittäisessä käytössä olevia meikki- ja ihonhoitotuotteita? Aattelin tässä ihanan joutilaan perjantain kunniaksi kuvata teille miun kosmetiikkajuttuja. :-)

Mie en arkena käytä kovinkaan vahvaa meikkiä. Pohjameikin lisäksi laitan yleensä vaaleaa luomiväriä (+joskus hieman tummempaa silmän ulkonurkkaan), ohuet rajaukset, ripsiväriä ja kulmiin hieman sävyä. Viikonloppuna/bilettämään mennessä/juhlissa tykkään käyttää hieman vahvempaa meikkiä. Arkimeikistä poiketen laitan paksummat rajaukset yleensä eyelinerillä ja laitan luomiväriä hieman vahvemmin. Huulimeikki tulee myös bonuksena. Tykkään pääasiallisesti käyttää huulikiiltoja, miusta tuntuu että huulipuna ei oo oikein meikäläisen juttu! Näitä tuotteita mie käytän meikkaamiseen:

Maybelline The Eraser Eye-peitevoide
L'Oreal Paris Studio Secrets meikinpohjustusvoide
Garnier BB-voide, sävy Light/Clair
Dermosil irtomineraalipuuteri
Lumene Natural Code Skin perfector-mineraalipuuteri
Lumene sävyttävä kulmakarvageeli
Lumene Natural Code-kajaali
H&M ruskean sävyinen luomiväripaletti

Sitten siirrytäänkin ihonpuhdistukseen. Mie olin aikasemmin TODELLA laiska ihonpuhdistuksessa, mutta nykyisin oon vähän tormistautunu. Koska mie käytän vedenkestävää ripsiväriä, ne puhdistellaan vanulappujen kanssa Lumenen vedenkestävän meikin poistoaineella. Kasvojen pesuun mie oon nyt käyttäny Nivean Clean Deeper-kasvojenpuhdistusgeelillä, jossa on sellasia kivoja pieniä sinisiä rakeita, jotka puhdistaa ihohuokosia. Kasvovetenä käytän Nivean Refreshing toneria. Miun iho kuivaa varsinkin näin syksyllä ja myöhemmin talvella helposti. Sopivaa rasvaa on yllättävän hankala löytää! Nivean Control Shine-kasvovoide on ollu miulle hittilöytä. Se tasottaa ihon kiiltoa ja ainakin miusta tuntuu, että se puhdistaa epäpuhtauksia. Silmänympärysalueelle tätä voidetta ei saa laittaa, joten toisena kostetuskaverina on toiminu Yves Roherin Serum Vegetal-silmänympärysvoide.

Miun "myöhäispuberteetti" alkaa pikkuhiljaa hellittää. Kun vaihdoin e-pillerimerkkiä, miun naama puhkes ihan täyteen kukkaansa. Näky oli kuin suoraan mummon räikeästä siirtolapuutarhasta, tai lähinnä miun naama kyllä näytti Atrian roiskeläppäpitsalta. Finnejä tuli aivan jatkuvalla syötöllä, ja ne oli tosi kipeitä. Niitä ilmestyi eritoten otsaan ja leukaan, mutta myös posket, nenänpieli ja hiusraja saivat niitä osakseen. Ja tottakai suuren v*tutuksen vallassa niitä tuli näplättyä aivan jatkuvasti, puristeltua ja raavittua vaikka millä raastinraudoilla. Eihän ne sillä parane, tyhmäkin sen tietää.  Miulle jo muutama finni tuottaa suuria aggressioita, sillä miulla ei ollu edes murrosiässä sellaista kunnollista naamankukintavaihetta. Keholla menee kolmisen kuukautta tottua uusiin pillereihin, ja nyt vihdoin neljännellä käyttökuukaudella epäpuhtaudet alkaa häviämään :-) Pientä punoitusta on vielä havaittavissa, mutta tilanne on paljon parempi kuin tässä viimeisen kolmen kuukauden aikana!

Sitten tuleekin katsojakysymys! Saamieni oppien mukaan kasvojenpuhdisustuotteita olisi hyvä vaihtaa, eikä samoja tuotteita tulisi käyttää liian kauaa ettei iho "turru" niiden hoitaville vaikutuksille. Nyt olisi etsinnässä kasvojenpuhdistusgeeli/vaahto, kasvovesi ja kasvovoide. Ehdotuksia tuotemerkeistä otetaan vastaan! 

4 kommenttia:

  1. Neutrogenan se greippi puhdistusaine on super! Ainaki mulla toimii, eikä kuivata ollenkaan vaikka miunki kasvot on aiemmin jo syksyllä ollu ihan rutikuivat, nyt ei ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo mie siulta lueskelinki siitä, näyttää se aine ainaki hyvältä! mimmoselle se tuoksuu ja onko se ihan tasasta geeliä vai? :)

      Poista
    2. Tuoksuu greipille - Eli tosi hyvälle :D on iha pelkkä geeli ei mitää kuorivaa tms seassa :)

      Poista
    3. Okei, pitää käydä kaupungilla kattelemassa ja tuoksuttelemassa :-D

      Poista