Sivut

7. lokakuuta 2012

Ladies' night out

Kyllä sen nyt huomaa, miten perhettä on ikävä! Se, että saa sovitettua viiden eri naisen aikataulut yhteen, on jo suoranainen lottovoitto.

Miun äiti, isosisko, serkku ja hänen äitinsä, eli setäni vaimo (jota setämieheksi sittemmin ristittiin) tulivat eilen tänne miun luokse Lappeerantaan kyläilemään ja humputtelemaan :-) Naisväki saapui ennen puoltapäivää miun kämpille, kahviteltiin tässä ja lähdettiin kaupungille. (sain muutamia hienoja uuden kodin lahjoja, niistä seuraavassa postauksessa!) Myö shoppailtiin, käytiin syömässä Gringos Locosissa ja kahviteltiin. Oli ihan hulvatonta! Oltiin Sokos Hotel Lappeessa yötä, sillä tänne miun pieneen soluhuoneeseen ei oikein viittä naista mahduteta, ellei sitten yksi nuku sängyn alla ja yksi vaatekaapissa.

Iltasella siemailimme sivistyneesti mm. Baileysia ja Jägermeisteria hotellihuoneessa, rätkätettiin kovaäänisesti vatsalihaksemme niin kipeiksi, että naapurihuoneen asukas tuli jossakin vaiheessa koputtamaan meidän oveen hyvinkin kovin ottein. Hahha! Epäiltiin, että viereinen huone koki jonkinasteisen henkisen järkkymisen meidän juttujen takia. Hässäkkä on juttuna ihan hauska.. (suosittelen Googlettamaan) Ilta jatkui keskustaan Monrepos-nimiseen tanssiravintolaan, ja sieltä myöhemmin Viihdemaailma Ilonaan. Siskon kanssa laulettiin molemmat kerran karaokea muiden taputtaessa villisti. Yhden aikoihin sipsuteltiin takaisin hotelliin unille pehmeisiin lakanoihin.

Miulle perhe ja sukulaiset on todella lähellä sydäntä, ja miusta tuntuu että tällaiset yhteiset ajanvietot vaan vahvistaa sitä tunnetta entisestään. Miulla oli aivan huippuhauska lauantaipäivä, ja kyllähän tuo hymy oli vielä aamupalallakin aika herkässä. :-D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti