Sivut

20. marraskuuta 2012

Tuhansia päiviä

Minnuu harmittaa niin paljon, kun työharjoittelun vuoksi tää blogi on jääny taka-alalle. Moneen otteeseen on ollu niin kova hinku kirjoittaa jostakin, mutta ideoita tai aikaa ei ole ollut. Nyt koulu alkoi onneksi uudestaan, ja elämässä on toivottavasti muutakin kuin kirjojen parissa puurtaminen. Harjoittelu oli varsin onnistunut ja opettavainen. Nollatasosta lähtijänä mie oon todella tyytyväinen siihen, millaista kehitystä miussa on tapahtunu noinkin lyhyessä ajassa, kuin neljä viikkoa.

Mie koen saavani paljon iloa kauniista ulkovaloista. Mikkelin Kenkäverolla on aivan tuhottoman kauniit ulkovalot, ja tottahan toki niistä piti päästä ottamaan kuvia. Miun viikonloput on kulunu aika vahvasti Mikkelissä nyttemin. Vaihtelu virkistää, ja tykkään kaupungista todella paljon. :-) Olin ihan innoissani, kun sain otettua tällaisia kivoja valopallokuvia!

Ja koska ulkovalot tarkoittaa kylmeneviä ilmoja ja lumen tuloa, piti viluvarpaan ostaa itselleen talvikäyttöiset tennarit. Kengät löysin Mikkelistä Click shoes-nimisestä kaupasta. Suosittelen kyllä Mikkelissä päin olijoita käymään kyseisessä kaupassa. Kenkiä kyllä löytyy kaikille mieltymyksille ja tyyleille!

2 kommenttia:

  1. ihanat kengät! minkä merkkiset ne on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nää on SoWhat-merkkiset :) Ite ostin nää Mikkelin Click shoesista

      Poista