Sivut

28. joulukuuta 2012

Kuvapläjäys

Otsikko kertoo aika vahvasti postauksen sisällön! Onneksi epäaktiivinen bloggaaja jonkin kumman voiman ansiosta aktivoituu yöllä kuin Duracell-pupu, siirtää kamerasta kuvat koneelle, muokkaa ne ja lopulta lataa ne Photobuckettiin, jotta allekirjoittanut voi laittaa ne julkiseen jakoon sosiaaliseen mediaan.

Tällaista miun elämään on kuulunut kuluneiden viikkojen aikana!

Kävin Club For Fiven Rekiretki-joulukonsertissa luokkakaverini Maijun kanssa Lappeenrannassa. Silloin näytin tältä. Konsertti oli kyllä jokaisen euron arvoinen, ja suosittelen kyseisen acapella-yhtyeen konsertteja! Te, jotka pidätte musiikista ja nautitte konserteista - menkää. Konsertti antaa niin vahvan musiikkielämyksen, että taidan tutista vieläkin hieman.
Erityisen iloinen oon siitä, että osaan nyt laittaa tätä tukkaa jotenkin muutenkin, kuin vain suoristaa. Tällainen sivukiharrushässäkkä osottautui oikein toimivaksi konserttikampaukseksi (jota käytettiin myöhemmin Tapsan tansseilla).

Olen myöskin rantautunut Joensuuhun! Oon majaillut täällä nyt viikon. Liikkeelle lähden tämän viikon sunnuntaina, ja suuntana on silloin - jälleen kerran - Mikkeli. Siellä mie vietän uuden vuoden misterini kanssa, ja itseasiassa koko seuraavan viikon, ennen kuin koulu alkaa.

 Miun vanhemmat on rakentanu kesäkuusta asti uutta omakotitaloa, ja nyt se valmistui vihdoinkin jouluksi. Rakastan tätä taloa! Tänä aikana oon saanu nauttia perheestä ja ystävistä täysin rinnoin. Viikonloppu on niin kamalan lyhyt aika visiteerata kotona, kun yrittää tasapainoilla perheen kanssa olemisen ja ystävien näkemisen keskellä. Tässä viikossa ystäviä on kyllä ehtinyt näkemään ihan ajan kanssa, eikä ole tarvinnut juosta minuuttiaikataululla paikasta toiseen.

Täällä on ollu ihan älyttömän kauniita, auringonpaisteisia päiviä. Aamu on alkanut auringonpaisteella ja päättynyt kauniiseen iltaruskoon, joista kuvia alla. Pakkasta on ollut -2 ja -27 välillä, joten heittoa on aika paljon! Kiitos pakkasten, sain oikein ihanaa pakkasihottumaa pitkin kasvojani ja kaulaani, joka kutisi aivan perrrrrkeleesti. Nyt se on onneksi häipynyt pakkasten lauhtumisen ohella. Mie kyllä kaipaan niitä kovia pakkasia, tämmöset nollakelit on nössöille! Terv. ikuinen susirajalainen.

Joulu meni oikein mukavasti kotona perheen kanssa. Hieman myöhemmin voisin kuvata teille muutamat joululahani, jotka sain. Eilen kävin ensimmäistä kertaa elämässäni Tapsan tansseilla, ja oli ihan tajuttoman hauskaa! Kuvat puhukoot puolestaan, mie vaikenen taas hetkeksi :-)
"Maailmanloppu? HAHAHA kiss my hairy dog ass!"

Tän tukan reuhkan saa jo jonkinmoisella (epätoivoisella) pinni-ponnariviritelmällä nutturalle!!

Huh, olipas aikamoinen kuvapieru. Miulla on ollu kova hinku lähtee joku päivä, kun ois kaunis sää, kuvaamaan ihan ajan kanssa ulos, mutta täällä Lehmälässä ei oikein ole tullut saumaa sille. Eikä täällä vanhempien luona ole oikein otollisia kuvauspaikkoja, jos tuota joenrantaa ei lasketa. Kenties Mikkelissä otan tämän projektin asiakseni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti