Sivut

19. heinäkuuta 2011

It feels like more than distance between us

If not fancy in reading, kerron jo etukäteen että tekstiä on aika rutkasti tästä päivästä ja vähän inttihöpinää (ei vininää!) Mutta arvostan toki jos jaksatte lukea. :-)

Holahola! Taas yksi päivä lähes saatu päätökseensä, ihan kivaa ollu! Työt alkoi tänään vähän myöhempään, 08:30, joten sai nukuttua hiukan pidemmät yöunet kuin tavallisesti. Näillä helteillä ei pahemmin tarvitse töihin villavaatteita kaapista kaivella! Aurinkorasva on kyllä ollut ystävä, vielä en ainakaan oo palanu.


Töitä ei tänään ollut kuin 4,5h, mutta tällä säällä ihan tarpeeksi. Olen siis töissä talohuoltoyhtiössä piha-alueiden siistijänä, eli käytännössä leikkaan taloyhtiöiden pihojen ruohot tietyillä alueilla Joensuussa, kerään roskia ja puhaltelen lehtipuhaltimella roskia pois. Saattaa kuulostaa vähän tylsältä kesätyöltä (mitä se joskus onkin), mutta nautin ulkona olemisesta ja siitä, että saan säästettyä rahaa tärkeitä menoja, kuten autokoulua varten. 

Töiden jälkeen oli aikaa keskittyä siihen olennaiseen, eli auringonottoon. Töiden takia miulla on ihan karmean näköset rusketusrajat, eli käytännössä yläselkä on ruskea, mutta siitä alaspäin muu iho on ihan valkonen. Tänä kesänä oli tarkotus hankkia tasanen rusketus, mutta taitaa jäädä mietteeks? Nyt oon kahtena päivänä ottanu vähän arskaa töiden jälkeen, jos ne rajat vaikka vähän haihtus.

Sain eilen tädiltäni jotain, joka pelastaa monet vaateongelmat. Magic clips! Ne on rintaliiveihin tulevia klipsuja,  joilla olkaimet saa ristiin, jos liiveissä ei sitä mahdollisuutta muuten ole. Ehkä maailman paras keksintö! Näin jo kerran aikaisemmin tällaisen kaverillani, ja oon monesti miettiny että mistä näitä saa. Kappahlista löytyy 5kpl/1,95€. Suosittelen lämpimästi, ei paina selässä ja ohuet olkaimet eivät mene ruttuun ikävästi.

Näin toimii käytännössä, tässä näätte myös nämä paljon ihailemani rusketusrajat, ei hyvänen aika...

TJxxx asiaa. Nyt on ollu vähän helpompaa, kun Tonyn komppania saa käyttää kännykkää vähän useemmin kun ekalla viikolla. Soittoja saa tehdä iltavapaan aikaan, ja viestejä voi lähetellä hiljaisuuden aikana, kunhan se
ei häiritse muita. Avittaa vähän perjantaihin odottamista, kun Kontiorannasta alokkaat pääsee ekan kerran lomille viikonlopuksi. Mukava että saa illassa edes sen muutaman viestin, saa vaihdettua vähän päivän kuulumisia. :-) 

Aika raskasta on kuulema ollut, vapaa-aikaa kun on aika vähän. Jääkärikomppaniassa tuntuu olevan koko ajan hirmuinen rytmi päällä, muutamat muut komppaniat ovat päässeet Sotkuun (eli sotilaskotiin) useamman kerran tässä 1,5vko aikana, mutta jääkärit vain kerran, ja se oli eilen. On ampumaharjotuksia ja järjestäytymisharjotuksia ja vaikka mitä. Kaikista huvittavimmat stoorit on koskeneet tähän mennessä tupatarkastuksia ja aamupalalle järjestäytymisiä. Yhen listan päältä lattianrajasta jos löytyy pölyä niin koko siivous menee uusiksi. Kerran kuulema jonkun jakkaran jalan alta löytyi muutama hiekanmurunen.. Mutta sellasta se on, itestäni kuulostaa vaan niin surkuhupaselta :-D

Huomaa kyllä, että on kova ikävä. Ei olla nyt reiluun viikkoon nähty, ja kun yhteydenpitokin on vähäistä tiukan päiväohjelman takia, eilenkin puhelun aikana pääsi itku. Osaksi sen takia, kun tuli tieto että 6kk selviäminen on epätodennäköistä, jos ei pääsekkään niihin 180vrk koulutuksiin, joihin Tony haluaa, niitä oli mm. tarkka-ampuja. Hyvä puoli siinä on, että kun opiskelut Kuopion hammaslääketieteellisessä houkuttelevat, olisi mahdollisuus päästä lääkintämieheksi ja suorittaa 9kk. Siitä olisi opiskelujenkin kannalta tosi paljon hyötyä! Okei, eihän se 9kk missään tunnu, jos näkee melkein joka viikonloppu tulevaisuudessa, mutta tämän yht. 2vko odottamisen aikana se tieto tuntu jotenkin tosi musertavalta. Mutta taas pää pystyssä ja kohti perjantaita, kohta nähdään!
vanhempien 50+50 synttäreiltä 






Tänään mie ilmottauduin autokouluun! Taas yksi askel lähempänä täysi-ikäisyyden huveja, teoriatunnit alkavat Liikennekoulu Mikolla 1.8.

Paljon asiaa, tänään ei muuta. Nyt kavereiden kanssa viettämään leffailtaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti